Ce Accesorii Purtam Pentru un Look Perfect

O data ce ai ales tipul de rochie de ocazie potrivit, trebuie sa alegi si alte cateva accesorii pentru a completa look-ul. Ca si o regula generala, daca rochia este intr-o culoare deschisa, luminoasa sau puternic impodobita, alege o pereche de pantofi si o geanta intr-o culoare neutra si accesorii minimale. Daca rochia este intr-o culoare neutra, o poti accesoriza cu obiecte in aceleasi tonuri de culoare pentru un look sofisticat, sau adauga un plus de culoare pentru un look modern.

Pantofii – Doar daca nu participi la un eveniment casual in care pantofii fara toc sau sandalele sunt suficient, este important ca de fiecare data sa alegi incaltaminte cu toc inalt. O pereche de pantofi clasici inchisi in fata cu toc inalt sau mediu sunt o alegere minunata, mai ales pentru ocaziile formale. Pentru cele semi-formale, poti opta pentru o rochie cocktail si un pantof deschis, din piele autentica sau tocuri frumos impodobite cu paiete sau cristale.

Bijuteriile – Nu te intinde prea mult cu impodobirea cu bijuterii. Alege 2 zone pe care vrei sa le pui in evidenta si opreste-te aici. De exemplu, daca porti un colier si cercei, nu mai purta si o bratara. Alternativ, daca porti o bratara si cerceri, nu mai purta colier.  Daca porti o rochie puternic colorata si ornamentata, incearca sa alegi bijuterii simple in tonuri neutre si piese clasice. Daca rochia este una cat mai simpla, un colier din pietre si cerceri candelabru pot da o nota interesanta look-ului tau.

Gentile – Un plic sau o geanta mica ar fi cea mai buna alegere pentru majoritatea evenimentelor speciale. Din nou, daca rochia aleasa este extravaganta, alege o geanta simpla. Daca look-ul tau are nevoie de un mic boost, alege o geanta metalica sau cu margele pentru a sublinia frumusetea tinutei. Daca evenimentul la care participi este unul casual sau de zi, poti opta pentru o geanta mai mare.

Sfaturi la Cumparaturi

Rochiidesearalungi.com vine cu o serie de sfaturi utile pentru a te ajuta sa alegi rochia de ocazie potrivita. Asadar, atunci cand te duci la cumparatui, trebui sa ai in vedere urmatoarele lucuri:

Probeaza o varietate de stiluri pentru a o gasi pe cea care se potriveste cel mai bine cu tipul corpului tau si este cea mai adecvata pentru evenimentul la care participi

Alege ceva confortabil! Acest lucru ar trebui subliniat cu 2 linii. In timp ce tinuta formala este deseori una nu foarte confortabila, incearca sa alegi ceva cat mai placut. Nu cred ca ti-ai dori sa petreci intreaga noapte fataindu-te si ajustand rochia.

Evita orice este mult prea trendy. Daca alegi o tinuta clasica, o vei putea purta la mai multe evenimente speciale, chiar si peste cativa ani de zile, fara a te teme ca este demodata.